KODITTOMAT KISSAT

Kodittomat kissat varataan VAIN paikanpäällä. Varaus on voimassa vasta kun varaussopimus on allekirjoitettu ja varausmaksu maksettu! Soita hoitolan numeroon ja varaa aika!
 

Päivitetty 23.2.2023

KISSOJEN LUOVUTUSHINNAT

leikattu, rokotettu, sirutettu ja loishäädetty aikuinen kissa        300,00 €

rokotettu, sirutettu ja loishäädetty pentu                      250,00 €

Kissojen ja koirien adoptiovarausten yhteydessä perimme varaus- ja koeaikamaksun. Kissoilta ja koirilta 50 €. Koeajan pituus on pääsääntöisesti kaksi viikkoa, jonka jälkeen teemme luovutussopimuksen uuden omistajan kanssa. Mikäli varaus perutaan tai eläin palautuu koeajalta takaisin Kotipesään varaus- ja koeaikamaksua ei palauteta. Koeaika- ja varausmaksu sisältyy luovutushintaan.

 

Hemuli (noin 6kk)

Suloinen pieni poika etsii omaa kotiaan. Olen erittäin suloinen ja minulla on erittäin pehmeä turkki. Minussa on vain pieni mutta. Olen vähän arkajalka. Okei tuo oli rumasti sanottu. Jännitän kyllä vähän kaikkea normaalista poikkeavaa, vaikka olenkin hyvin utelias. 

Minulla on etsinnässä koti, jossa ei olisi pieniä lapsia ja jossa olisi rauhallista ja turvallista pienelle pojalle kasvaa aikuiseksi. Haluaisin myös että uudessa kodissani olisi minulle reipas kissakaveri. Olen Kotipesällä tutustunutkin isompiin poikiin ja tulen toimeen kaikkien kanssa. Välillä olen liiankin hellyydenkipeä ja Robin on opettanut minulle rajoja. Sanovat, että olen välillä vähän riiviö kun olen kasvanut ilman emoa.

Lupaan, että kunhan olet ansainnut luottamukseni, annan sinun silittää minua. Ja joskus vahingossa annan muutenkin kun en huomaa pelätä.

Hyrrä (noin 9kk)  

Jos seuraatte Kotipesän facebook-sivua, olette ehkä nähneet videon, jossa hurmaan Robinin. Rakastan muita kissoja ja usein minut löytääkin nukkumasta Jamesin kyljestä tai alta tai päältä. 

Ihmisten seura on vähän jännittävää, mutta tulen kyllä tervehtimään ja annan nykyään jopa rapsutellakkin. Sylikissa en ole, mutta leikkeihin lähden mukaan innokkaasti. Olen utelias ja tutkin heti kaikki nurkat ja käyn tervehtimässä kaikkia kissoja, jotka vain näen. 

Etsin siis kotia, jossa olisi kissakaveri minulle ja mukavia ihmisiä, jotka antaisivat ruokaa ja leikkisivät minun kanssani. Olen hyvin motivoitavissa herkuilla ja voisin oppia vaikka mitä temppuja kunhan palkinto on hyvä. 

Anders (ikäarvio 3-4 vuotta)

Tiedetään että olen vähän harmaa hiirulainen. Haluaisin silti rakastavan kodin. Tykkään hirveästi herkuista ja rakastan tyynyjä (niiden alle kun työntää pään, kaikki tuntuu helpommalta). 

Olen siis vähän ujo herrasmies. Tykkään kyllä ihmisistä, varsinkin jos niillä on herkkuja, mutta kosketusta jännitän vielä vähän. En ole silti koskaan murissut tai sähissyt ihmisille saatikka yrittänyt purra tai rääpiä. Ennemmin kaivaudun tyynyni alle turvaan. 

Olen kiinnostunut muista kissoista, mutta minua ei ole vielä päästetty muiden seuraan.

Neptunus 4,5v

 
Moikka! 
Olen touhukas nuori poika ja etsin itselleni uutta kotia. Tulin etsimään uutta kotia minusta johtumattomista syistä. Edellisellä perheelläni ei enää vain riittänyt aikaa minulle tarpeeksi. 

 

Olen hyvin hellyydenkipeä ja kaipaan paljon ihmisten seuraa. Olen elänyt tähän asti tyttökissan kaverina, joten luultavasti tulisin toimeen muidenkin kissojen kanssa. 

Minulla on vielä vähän vatsavaivoja, joita hoidetaan hyvin täällä. Kun tilanteeni saadaan rauhoittumaan, olisin valmis lähtemään uuteen kotiin tutustumaan uuteen perheeseeni. 

 

 

Joose (noin 6-8vuotias)

Rauhallinen ukko peräkammaria tai uuninpankkoa vailla!

Löytyisikö kodistasi lämmin soppi minulle? Olen huomaamaton ja hiljainen. Ruoka-aikaan olen kyllä paikalla ja silityksetkin kelpaavat. Viettäisin iltani mieluiten sohvalla nukkuen ja televisiota katsoen ihmiseni kanssa. 

Kaikkien kissojen kanssa en tule oikein toimeen. Minulla on ollut vähän välienselvittelyjä Robinin kanssa ja jouduinkin jäähylle sitten. Olen aika välinpitämätön muita kissoja kohtaan, kunhan minua ei tulla ahdistelemaan, siedän muita. Ihmisten seurasta kuitenkin pidän kunhan pääsen yli alkujännityksestä. 

Robin (noin 2-4vuotta) VARATTU!

Jos rakastat pulleaposkisia kolleja, olen sinun. 

 

Erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat ihmisten touhujen seuraaminen ja korkeimmalta paikalta tuomitsevien katseiden luominen alempiin olentoihin.

Enkä pane pahakseni, jos joku minun korkeuttani silittelisi ja rapsuttelisi useamminkin. Tykkään myös muista kissoista ja otankin mielelläni jonkun viereeni lämmittämään jalkojani päiväunien ajaksi. Lisäksi olen löytänyt uudestaan leikkimisen riemun ja minua ei haittaisi vaikka minulla olisi uudessa kodissani kaveri, joka tykkäisi leikkiä kanssani. 

Herkut ovat paheeni, sanovat kaksijalkaiset. Olen päässyt omasta mielestäni juuri hyvään kuntoon, mutta laittoivat minut silti laihdutuskuurille. 

Löytyisikö siis minulle koti, joka olisi valmis huolehtimaan, että saan hyvälaatuista ruokaa, enkä pääsisi pyöristymään kömpelöksi. Ylpeyteni saa muuten kolauksia, kun en pääse hyppimään korkeimmille paikoille.

 

Ahti (noin 2-4vuotta)VARATTU!

Tämä talvi on ollut aika raskas minulle. Onneksi pääsin Kotipesälle toipumaan pakkasenpuremista. 
Olen pikkuhiljaa alkanut tulemaan ulos kuorestani ja olenkin melkoinen herrasmies. Tykkään harjaamisesta, vaikka takkujen poistaminen onkin aika inhottavaa hommaa. Uuden kotini tulisikin harjata minua säännöllisesti, jotta paksu turkkini pääsee oikeuksiinsa. 

 

Kehräämään minut saa herkuilla ja rapsutuksilla.

 

Doris KOEAJALLA!

 
Minä pääsin jo eroon omista pikkuriiviöistäni ja olisinkin valmis lähtemään omaan kotiini. Olen sosiaalinen ja reipas. Rakastan ruokaa ja olenkin aika iso tyttö.
 
En hirveästi välitä muista kissoista. Olen tottunut suojelemaan riiviöitäni kaikilta vaaroilta ja muut kissat ovat lukeutuneet tähän joukkoon.
 
Tykkään rapsutuksista ja viihdyn ihmisten seurassa. Päiväunet nukkuisin mielellään pehmeällä sohvalla hyvässä seurassa. Olen melko rauhallinen kaveri, mutta innostun välillä leikkimäänkin.
 

Ira (reilu 1v) KOEAJALLA!

 
Suuria uutisia! Vauvani ovat lähteneet maailmalle ja olen vapaa. Vapaa löytämään ihan oman kodin. 
Sanon nyt heti suoraan, että rakastan leikkimistä ja nukkumista. Silitykset tulevat hyvänä kolmosena. 
Olen seurallinen ja haluankin olla mukana siellä missä tapahtuu. Muiden kissojen kanssa tulen toimeen yleensä hyvin. 
Voisinko siis olla päiviesi ilo ja aurinko?

James  VARATTU!

 
Onko elämäsi liian hiljaista? Minulla on sinulle ratkaisu! Minä!

Lupaan kehrätä ja peittää hiljaiset hetket. Ja muistutan ruoka-ajasta ja rapsutushetkistä kovaan ääneen, jos ne sattuvat unohtumaan. 

Kaipaisin aktiivista kotia, jossa saisin olla kaikessa touhuamisessa mukana. 

Lisäksi toivoisin paljon rapsutuksia ja sylihetkiä. Osaan myös innostua leikkimään ajoittain. 

 

Pate ja Papu (KOTIHOIDOSSA!)

Hei vain taas, pientä päivitystä tilanteeseemme. 

Olemme taas onnellisesti yhdessä ja olemme nyt erottamattomat. Etsimme siis yhteistä kotia, jossa meille olisi tilaa ja aikaa. Rakastamme molemmat ruokaa ja herkkuja. Tulemme myös toimeen muiden kissojen kanssa, koirien kanssa emme mahdu samaan taloon. Olemme melkein identtisen näköiset, Papu on vain hieman pienempi. 

Papu on vielä melko varautunut ihmisten seurassa ja tarvitsee aikaa luottamuksen rakentamisessa. Lisäksi Papu on sitä mieltä, että kantokoppa on maailman pahin keksintö. Yksin ollessaan Papu kyllä jo nukkuu kopassa, mutta ihmisen saapuessa tilaan, Papu lähtee kopasta kuin ammus. 

Pate on sen sijaan suopunut ihmisille enemmän kuin Papu. Paten kanssa hoitotoimet alkavat jo luonnistua tutussa seurassa. Kuitenkin Patekin tarvitsee rauhallisen ja turvallisen ympäristön, jotta hän pystyy luottamaan ihmiseen.

Uuteen kotiin lähdemme pidennetyllä koeajalla.

PENTUJA TULOSSA VARATTAVAKSI VIIKOLLA 13