KODITTOMAT KISSAT


Päivitetty 7.6.2023

Papu1

Papu

Olen pieni ja pippurinen tyttö. Olen hieman räiskähtelevä persoona. 
Toivoisin rakastavaa ja ymmärtävää kotia, jossa minulle riittäisi paljon aikaa ja huomiota.

Arya

Bagira1

Bagira (Koeajalla)

Olen nuori ja hurja pantteri. Ainakin siihen asti kun rapsutat minua leuan alta ja korvan takaa, silloin heittäydyn selälleni nautiskelemaan. Uudet tilanteet jännittävät minua, mutta rohkaistun päivä päivältä.

Lexa

Rhea1

Rhea

Inka1

Inka

Olen kaunis kuin ilves. Luonteemmekin ovat melko samanlaiset. Olen koko ajan valppaana ja seuraan uteliaana kaksijalkaisten touhuja. Kosketuksesta en vielä hirveästi välitä, mutta kissojen kanssa tulen hyvin toimeen. 
Päiväunet siskoni Isan kyljessä ovat parasta mitä tiedän.
Freya1

Freya (varattu)

Koin melko suuren järkytyksen eksyessäni tänne, mutta kiltit ihmiset ovat auttaneet minua selviämään. Rakastan silityksiä ja ruokakin maistuu paremmalta kun minua silitetään samalla. Toivon rauhallista kotia, jossa saan elää prinsessan elämää.
Isa1

Isa (Koeajalla)

Voitko vastustaa sinisiä silmiäni? vaikka kauneuteni luonnollisesti lumoaa sinut, olen myös luonteeltani ihastuttava. Olen utelias ja sosiaalinen. 
Pidän myös muiden lajitoverien seurasta suuresti.
Iivo1

Iivo

Tulin kotipesälle haaremini kanssa ja nyt tunnen oloni hieman yksinäiseksi, vaikka tytöt asuvatkin käytävän toisella puolella ja näen heitä päivittäin. 
Olen hieman epävarma itsestäni ja väitänn sen johtuvan siitä, 
että kauniiseen turkkiini kajottiin ja masuni ajeltiin kaljuksi. 
Etsin kotia, jossa voin rauhassa kerätä rohkeuttani.

KISSOJEN LUOVUTUSHINNAT

leikattu, rokotettu, sirutettu ja loishäädetty narttu        220,00 €

leikattu, rokotettu, sirutettu ja loishäädetty kolli           200,00 €

rokotettu, sirutettu ja loishäädetty pentu                      150,00 €

Kissojen ja koirien adoptiovarausten yhteydessä perimme varaus- ja koeaikamaksun. Kissoilta ja koirilta 50 €. Koeajan pituus on pääsääntöisesti kaksi viikkoa, jonka jälkeen teemme luovutussopimuksen uuden omistajan kanssa. Mikäli varaus perutaan tai eläin palautuu koeajalta takaisin Kotipesään varaus- ja koeaikamaksua ei palauteta. Koeaika- ja varausmaksu sisältyy luovutushintaan.