KODITTOMAT KISSAT


Päivitetty 21.9.2023

Onneli

Tämä pienikokoinen kehruukone kaipaisi omaa sohvaa ja rapsuttelijaa. 

Olen nuori tyttö ja olen hyväkäytöksinen ja rauhallinen. Muiden kissojen kanssa olen hieman varautunut, mutta ihmisten seurasta nautin suuresti. Minua ei tarvitse kuin katsoa, niin rukkini alkaa hyrräämään. 

Odotan vielä pääsyä leikkuupöydälle, mutta sen jälkeen olisin valmis lähtemään omaan kotiin. Minua voi tulla katsomaan, jos olisit kiinnostunut omasta hyrinämasiinasta sohvalla tai jopa sylissä.

Elina

Hei sinä siellä? Kuuletko minua? 
Olen lyhyen elämäni aikana hoitanut jo yhdet pennut ja elänyt luonnon armoilla. Toivoisin sinulta ymmärrystä, olen ujo pieni kissa. Olen kuitenkin hyvin utelias, vaikka maailma on hyvin suuri ja pelottava. 
Tarvitsisin kodin, jossa saisin rauhassa opetella elämään ihmisten kanssa. Tulen pääasiassa toimeen muiden kissojen kanssa, joten minua ei haittaisi vaikka uudesta kodistani löytyisi kaveri minulle. 
Olen jo oppinut sisäsiistiksi ja uskallan tulla syömään, vaikka ympärillä touhutaan muuta. Olen myös aina häkkini ovella katsomassa, mitä muualla tapahtuu. En ole mikään nurkassa kyhjöttäjä, vaikka minua jännittääkin.
 
Odotan pääsyä leikkuulle, josta toivuttuani olen vapaa lähtemään omaan kotiini. 

Pate

Oletko kuullut Papusta?

Ylpeänä voin kertoa, että olen Papun ystävä. Syksyn kylmät kelit pakottivat minut vihdoin nöyrtymään ja menemään loukkuun, jonka kyydillä pääsin Kotipesälle.

Papun tapaan olen ollut hyvin vähän tekemisissä ihmisten kanssa, mutta en ole samanlainen sähikäinen kuin Papu. Jännitän kyllä tosi paljon ihmisten kanssa oloa, mutta annan kyllä koskea, jos olet rauhallinen. Yhteistäkin meillä kuitenkin on, nimittäin rakkaus herkkuihin. Niillä minusta saa varmasti ystävän ennen pitkään. 

 

Luna

 Etsimme tyttäreni Pyntsin kanssa uutta kotia. 
Olemme tulleet Kotipesälle kodista ja olemme rauhallisia. Ihmisten seura on meille tärkeää ja rakastamme silityksiä ja sylissä pörräämistä.

 

Olen ollut hieman masentunut viime aikoina kaikista muutoksista elämässäni ja toivoisin, että sinulla olisi minulle paljon aikaa ja rapstuksia annettavana. 

Minut on jo leikattu, joten olen valmis lähtemään omaan kotiini. 

Pyntsi

Etsimme äitini Lunan kanssa uutta kotia. Vaikka äiti haluaisi pitää minut lähellään, olisin myös valmis lähtemään omaan kotiini. Tykkään kuitenkin äitini seurasta eikä minua haittaisi olla hänen kanssaan loppuun asti. 

 

Äitini tapaan tykkään ihmisten seurasta ja minusta saa kyllä hyvän seuralaisen. 

En ole ollut hirveästi tekemisissä muiden kissojen kanssa, mutta luultavasti tulen toimeen kaikkien kanssa. 

 

Melisandre

 Reipas äitikissa ilmoittautuu kodinetsintään!
Olen viettänyt kesän Kotipesällä ja omat sekä ottopentuni ovat nyt pikkuhiljaa lähdössä omiin koteihinsa ja minunkin olisi aika löytää oma paikkani maailmassa. Vaikka olenkin erittäin hyvä äiti, olen menossa leikkuulle, ettei minun tarvitse enää antaa itsestäni kaikkea muille vaan saan alkaa elämään omaa elämääni. 
Rakastan ihmisten seuraa, eikä muiden kissojen seurakaan minua haittaa. Olen aina menossa mukana ja haluaisin olla elämäsi keskipiste.
 

Olen jäämässä vielä mammalomalle ennen leikkuuta, jotta saisin vähän lihaa luitteni ympärille. Leikkuun jälkeen, kun se joskus tapahtuu, olen valmis lähtemään omaan kotiini. 

Halo

 
Olisiko sinun kodissasi tilaa kahdelle tytölle? Kaikista mieluiten muuttaisin nimittäin siskoni Huiskun kanssa. Olemme olleet erottamattomat ja vaikka olemme hoitaneet pentuja, olemme hoitaneet myös toinen toisiamme. Ilman siskoni tukea, en olisi ehkä jaksanut kasvattaa pentulaumaamme uudessa ja jännittävässä ympäristössä. Olemme siskoni kanssa hoitaneet yhteensä 12 pentua ja nämä saavat olla nyt meidän viimeiset. 
 

Olen vielä hieman jännittynyt ihmisten seurassa, mutta siskoni seurassa uskallan melkein mitä vain. Olen hieman valikoiva herkkujen suhteen, mutta hoitajilta voit saada vinkkejä, mistä tykkään erityisesti.

Olen myös jäämässä mammalomalle ennen leikkuuta, joten kodin löytymisellä ei ole kiirettä. 

Huisku

 
Reippaampi siskoksista ilmoittautuu myös!
Minäkin haluaisin mieluiten kodin siskoni Halon kanssa, mutta pärjäisin varmaan myös omillani. Emme ole vielä päässeet muiden kissojen seuraan, joten emme ole vielä ihan varmoja, miten suhtautuisimme muihin kuin oman laumamme jäseniin. 
 
Olen reippaampi kuin siskoni ja uskallan tulla tervehtimään ja syömään herkkuja kädestä. Annan myös tuttujen ihmisten hieman silittää minua ruokailun ja herkuttelun yhteydessä. 

 

Rakastan ikkunasta ihmisten seuraamista, mutta ulos en enää halua. Lasin ja verkon takana on turvallista ja ihanan rauhallista. 

 

Uuteen kotiini lähtisin mammaloman ja leikkuun jälkeen, niinkuin siskoni ja Melisandre. Kiirettä kodin löytymiselle ei siis ole.

Papu1

Papu (koeajalla)

Olisiko juuri sinulla pienen kissan kokoinen kolo sydämessäsi?
Minä, Papu, etsin omaa kotiani. Olen odotellut jo hyvän tovin täällä ja vaikka olenkin saanut hyvää ruokaa, katon pääni päälle ja minusta pidetään hyvää huolta, haluaisin jo kovasti löytää oman paikkani.
Tykkään muista kissoista, kunhan saan tutustua rauhassa. Pennuista en niinkään välitä, mutta rauhallisen aikuisen kissan seura on minusta parasta mitä tiedän Dreamies-herkkujen jälkeen.
Ihmisten seurassa olen vielä varautunut ja uudet tilanteet ovat minulle hyvin jännittäviä, joten oman kotini pitäisi olla rauhallinen ja turvallinen. Tarvitsen omaa rauhaa ja tilaa sekä aikaa luottamuksen keräämiseen, joten lapsiperhe ei välttämättä olisi paras paikka minulle. Päivittäiset rutiinit luovat elämääni turvallisuuden tunnetta ja olen ajoittain ollut hieman hämmennyksissäni ja masentunut, kun ystäväni ovat lähteneet uusiin koteihin.
Olen pienikokoinen tyttö ja lupaan etten vie paljoa tilaa sohvaltasi. Sydämesi voisin kuitenkin viedä kokonaan.

Pennut tulee varata paikanpäällä ja maksaa varausmaksu 50€.
Soita hoitolan numeroon 050 3819580 ja sovi aika milloin tulisit katsomaan pentuja!

Elmeri (koeajalla)

Poika
Luovutus vko 35

Erkko

Poika
Luovutus vko 35

Harmi (koeajalla)

Poika

Luovutus vko 37

Hemuli 

Poika

Luovutus vko 37

Hepuli (varattu)

Poika

Luovutus vko 37

Hevi (koeajalla)

Tyttö

Luovutus vko 37

Hippu (koeajalla)

Tyttö
Luovutus vko 37

Hulda (varattu)

Tyttö

Luovutus vko 37

Humu (varattu)

Tyttö

Luovutus vko 37

Hurja (koeajalla)

Poika

Luovutus vko 37

Hyrrä

Poika

Luovutus vko 37

Häjy (koeajalla)

Poika
Luovutus vko 37

Marcus 

Poika
Luovutus vko 39

Marie (varattu)

Tyttö
Luovutus vko 39

Max (varattu)

Poika
Luovutus vko 39

Megan(varattu)

Tyttö
Luovutus vko 39

Minea (varattu)

Tyttö
Luovutus vko 39

Chili (varattu)

Tyttö
Luovutus vko 40

Curry (varattu)

Tyttö
Luovutus vko 40

KISSOJEN LUOVUTUSHINNAT

leikattu, rokotettu, sirutettu ja loishäädetty narttu        220,00 €

leikattu, rokotettu, sirutettu ja loishäädetty kolli           220,00 €

rokotettu, sirutettu ja loishäädetty pentu                      250,00 €

Kissojen ja koirien adoptiovarausten yhteydessä perimme varaus- ja koeaikamaksun. Kissoilta ja koirilta 50 €. Koeajan pituus on pääsääntöisesti kaksi viikkoa, jonka jälkeen teemme luovutussopimuksen uuden omistajan kanssa. Mikäli varaus perutaan tai eläin palautuu koeajalta takaisin Kotipesään varaus- ja koeaikamaksua ei palauteta. Koeaika- ja varausmaksu sisältyy luovutushintaan.