KODITTOMAT KISSAT

Kodittomat kissat varataan VAIN paikanpäällä. Varaus on voimassa vasta kun varaussopimus on allekirjoitettu ja varausmaksu maksettu! Soita hoitolan numeroon ja varaa aika!
 

Päivitetty 11.5.2023

KISSOJEN LUOVUTUSHINNAT

leikattu, rokotettu, sirutettu ja loishäädetty aikuinen kissa        300,00 €

rokotettu, sirutettu ja loishäädetty pentu                      250,00 €

Kaikki kissat tarkistetaan eläinlääkärin toimesta useampaan kertaan ennen luovutusta uuteen kotiin.

Kissojen ja koirien adoptiovarausten yhteydessä perimme varaus- ja koeaikamaksun. Kissoilta ja koirilta 50 €. Koeajan pituus on pääsääntöisesti kaksi viikkoa, jonka jälkeen teemme luovutussopimuksen uuden omistajan kanssa. Mikäli varaus perutaan tai eläin palautuu koeajalta takaisin Kotipesään varaus- ja koeaikamaksua ei palauteta. Koeaika- ja varausmaksu sisältyy luovutushintaan.

 

Pate 8v (ylempänä) ja 

Juice 9v (alempana)

Erottamaton poikakaksikko etsii uutta kotia!

Olemme eläneet koko ikämme yhdessä ja meitä ei saa erottaa. Olemme rauhallisia poikia ja tykkäämme viettää päivämme nukkuen ja muiden touhuja seuraten. 

Juicen lempipuuhaa on etsiä hyviä piiloja nukkumapaikoikseen. Pate tykkää taas kiivetä korkeimmalle paikalle tähystelemään. Useimmiten pojat kuitenkin löytää nukkumasta kylki kyljessä. Molemmat pojat tykkäävät kuitenkin myös ihmisten seurasta ja silityksistä. 

Juicella on tällä hetkellä lääkitys allergiaoireisiin ja tilannetta seurataan. Poikiin saa tulla kuitenkin tutustumaan ja uuteen kotiin pojat pääsevät, kunhan Juicen tilanne rauhoittuu.

Valtteri (noin 1-2v)

Suloinen, pehmeä halipoika etsii kotia. 

Olen erittäin ihana nuorimies ja haluaisin löytää oman halikaverin. Kissakavereita kohtaan olen hieman varautunut, mutta suvaitsevainen. Ihmisiä sen sijaan rakastan, tykkään silityksistä, harjaamisesta ja sylissä olemisesta. Kunhan saan olla ihmisten lähellä, olen onnellinen. 

Olen utelias ja vähän leikkisäkin tapaus. Varaudu siis, että olen mukana kaikessa ja minusta ei vauhti ihan heti lopu. 

Taneli (noin 1-2v)

Enkö näytäkin hurjalta pedolta. Harjoittelin kauan tätä gangsteriposeerausta varten.
Olen oikeasti kuitenkin erittäin kiltti ja hellyydenkipeä kaikkien kaveri. 
Tykkään niin ihmisistä kuin muista kissoistakin.

Satuin löytämään yhden huumaavan hyväntuoksuisen lelun lelulaatikosta ja vaadin sen tietenkin omakseni. Yön aikana lelu päätti kuitenkin räjäyttää kissanmintut sisältään ja aamulla kaikki se ihana huumausaine siivottiin pois. 
Ja nyt nuo naureskelevat, että minulla olisi jokin huumeongelma, vaikka minusta kissanminttu ei ole mikään ongelma vaan elämäni ilo. Mitä muutakaan sitä kissa tekisi kuin nauttisi elämästään täysin rinnoin. 

Olen vähän pettynyt tähän tuomitsevaan touhuun ja toivoisinkin että omassa kodissani minulle olisi paljon yhtä huumaavia, mutta kestävämpiä leluja. 

Viola (noin 1v) VARATTU!

 
Äärettömän hellyyden- ja huomionkipeä tyttönen etsii omaa kotiaan.

Olen pieni ja suloinen ja leikkisä. Tykkään tutkia uusia paikkoja ja touhuta myös itsekseni, olen kuitenkin mielelläni ihmisten seurassa ja kuljen mukana joka paikkaan.

Minulla on puolipitkä karva, joka vaatii harjaamista. En ole hirveän innostunut harjaamisesta ja sitä pitäisikin uudessa kodissani vielä harjoitella. Muut toimenpiteet sujuvat hienosti.  

Minut ollaan viemässä vielä isojen tyttöjen operaatioon ennen kuin pääsen omaan kotiini, mutta olisin iloinen jos minua käytäisiin jo katsomassa ja saisin oman kodin.

 

Epeli (9 vuotta)KOEAJALLA!

Joo tiedän että näytän vähän hassulta ja kynityltä, mutta katso mieluummin pörröistä häntääni ja muhkeaa leijonanharjaani kuin ajeltua keskivartaloani. Olin saanut turkkini melkoiseen takkuun ulkona seikkaillessani ja sitä ei kuulemma saanut enää harjattua auki. Nuo kahdella jalalla kulkevat tyypit pisti siis minut unten maille ja kun heräsin niin näytin tältä. 

Etsin nyt siis uutta paikkaa, jossa minun turkkiani hoidettaisiin ja minusta pidettäisiin hyvää huolta. Olen avoin ja reipas mies. Tulen toimeen muiden kissojen kanssa ja ihmisistäkin tykkään, kiipeän syliin silitettäväksi aina kun vain saan tilaisuuden. 

Lisäksi rakastan ikkunasta ulos katselemista ja olen yrittänyt livahtaakin ulos pari kertaa. Ulkokissaksi en kuitenkaan enää lähde, sillä turkkini menee siellä takkuun ja sitten minulle tulee kipuja ja huono olo. Ikkunasta katselu saa siis riittää jatkossa. 

Olen ystävystynyt täällä Joosen kanssa ja toivoisinkin, että saisimme yhteisen kodin, jossa voisimme viettää eläkepäiviä yhdessä.

Joose (noin 6-8vuotias)KOEAJALLA!

Rauhallinen ukko peräkammaria tai uuninpankkoa vailla!

Löytyisikö kodistasi lämmin soppi minulle? Olen huomaamaton ja hiljainen. Ruoka-aikaan olen kyllä paikalla ja silityksetkin kelpaavat. Viettäisin iltani mieluiten sohvalla nukkuen ja televisiota katsoen ihmiseni kanssa. 

Kaikkien kissojen kanssa en tule oikein toimeen. Olen aika valikoiva kissaseuran suhteen. Täällä ollessa olen hyväksynyt ystäväkseni vain Epelin ja lähtisin mielellään sen kanssa samaan kotiin. Olen myös tutustunut Victoriaan, jota kohtaan olen viileän välinpitämätön. Saatan joskus ohimennen puskea sen kylkeä. 

Ihmisten seurasta pidän kunhan pääsen yli alkujännityksestä. Korvantakusten rapsutukset ovat yksi lempiasioistani. Tutussa seurassa saatan jopa päästää itseni villiksi ja alkaa kehräämään. 

Olen aloittanut paljon kehutun viljattoman ja sokerittoman ruokavalion ja toiveissa olisi, että se saisi turkkini entiseen loistoonsa. Tätä tulisi jatkaa uudessa kodissani. 

Pate ja Papu (KOTIHOIDOSSA!)

Hei vain taas, pientä päivitystä tilanteeseemme. 

Olemme taas onnellisesti yhdessä ja olemme nyt erottamattomat. Etsimme siis yhteistä kotia, jossa meille olisi tilaa ja aikaa. Rakastamme molemmat ruokaa ja herkkuja. Tulemme myös toimeen muiden kissojen kanssa, koirien kanssa emme mahdu samaan taloon. Olemme melkein identtisen näköiset, Papu on vain hieman pienempi. 

Papu on vielä melko varautunut ihmisten seurassa ja tarvitsee aikaa luottamuksen rakentamisessa. Lisäksi Papu on sitä mieltä, että kantokoppa on maailman pahin keksintö. Yksin ollessaan Papu kyllä jo nukkuu kopassa, mutta ihmisen saapuessa tilaan, Papu lähtee kopasta kuin ammus. 

Pate on sen sijaan suopunut ihmisille enemmän kuin Papu. Paten kanssa hoitotoimet alkavat jo luonnistua tutussa seurassa. Kuitenkin Patekin tarvitsee rauhallisen ja turvallisen ympäristön, jotta hän pystyy luottamaan ihmiseen.

Uuteen kotiin lähdemme pidennetyllä koeajalla.