KODITTOMAT KISSAT

 


Saga

Saga on emokissa jonka pennut lähti ajat sitten omiin koteihin, saga on elänyt ulkona ja selvästi villiintynyt mutta hoitajat saavat käsitellä hieman. Saga jopa kehrää ja tykkää kun sitä rapsuttelee, uudet ihmiset se mielellään väistää mutta tottuu muutamassa päivässä. Sagalle parasta olisi kotihoito paikka jossa voi oppia luottamaan vaihtuviin ihmisiin.

 

Drama

Drama on villiintynyt ulkokissa, joka antaa jo hieman käsitellä, edelleen ihmiset vähän pelottaa mutta tutut hoitajat ovat jo ihan kivoja. Kotiin drama pääsee kun on paremmin sosiaalistunut. Kotihoito paikka olisi paras paikka tällä hetkellä!

 

Welmu

Welmu on villiintynyt ulkokissa, tottuu pikkuhiljaa käsittelyyn. Welmu saa lähteä omaan kotiin kun on paremmin sosiaalistunut. Kotihoito paikka olisi ihanteellinen tälle herralle!

 

Lyyti

Lyyti on todella ihana ja lempeä kissa, lyyti rakastaa kaikkia, varsinkin lapsia. Noin 3vuotias. Lyytillä on pentuja mahassa ja hoitaa ne hommat kotipesässä ensin ennen uuteen kotiin lähtöä. Luovutetaan rokotettuna, loishäädettynä ja leikattuna.

 

Nippe ja nappe

Tässä on vanhemmat veljesherrat! Jotka etsivät samaa kotia. Emme halua erottaa poikia toisistaan, ovat eläneet koko elämänsä yhdessä. Sosiaalisia ja kilttejä kissoja, nippe on hieman arempi mutta tulee silti luokse hakemaan rapsuja. Nappe on energisempi ja sosiaalisempi joka olisi kokoajan ihmisen kanssa. Luovutetaan leikattuna, loishäädettynä ja rokotettuna.

 

 

Sauli

Sauli on todella ujo, ei tee pahaa mutta haluaisi juosta karkuun. Kun hetken silittelee niin rentoutuu ja jopa tykkää siitä. Tarvitsee aikaa kotiutuakseen! Kallen ja Liisan veli. Ikäarvio 4-5kk. Luovutetaan loishäädettynä ja madotettuna. KOEAJALLA

 

 

Vanilija

Tarvii mielellään kissakaverin arkuutensa vuoksi, hitaasti lämpenevä mutta kiltti poika. Ikäarvio noin 6v. Leikattu, rokotettu ja loishäädetty.

 

Matti

Matti haluaa kissakaverin joka luo turvaa arkuutensa takia, ei kuitenkaan ole paha. Ikäarvio noin 6v. Leikattu, rokotettu ja loishäädetty.

 

Frank

Frank on metsässä elänyt, kovia kokenut lempeä herra, joka on todella rauhallinen. Olisi koko päivän vieressä jos vain saisi. Ikäarvio on noin 5-6vuotta.

Leikattu, rokotettu ja loishäädetty.

KOEAJALLA

 

 

Roope

Roope on todella reipas ja rapsutuksia rakastava nuori jätkä joka Juttelee paljon ja on kaikessa aina mukana, jopa hiekkalaatikkoa siivotessa. Kiehnää ja puskee taukoamatta.  Ikäarvio noin 1,5-2v

Loishäädetty ja rokotettu. Leikataan ennen luovutusta. KOEAJALLA