KODITTOMAT KISSAT

 


papu

Papu on todella reipas ja rohkea pentu! Leikkisä ja kova kiipeämään! Luovutus 25.12. Luovutetaan loishäädettynä ja rokotettuna. KOEAJALLA!

 

 

Paavo

Paavo on hyvin reipas ja rohkea pentu. Kova kiipeilemään ja hellyydenkipeä. Luovutus 25.12. Luovutetaan loishäädettynä ja rokotettuna. KOEAJALLA!

 

Pilvi, petra, pinja ja Peppi.

Riehakkaita, rohkeita ja ihmisrakkaita pentuja. Luovutus 25.12. Luovutetaan loishäädettyinä ja rokotettuina. kaikki KOEAJALLA!

 

 

Liisa

Liisa on ujo, kertoo sähinällä että jännittää. Antaa kuitenkin käsitellä ja pitää rapsutuksista kun vain saa aikaa tutustua. Hyvin herttainen pieni tyttö. Kallen ja Saulin sisko. Tarvitsee aikaa koutiutuakseen! Ikäarvio 4-5kk. Luovutetaan loishäädettynä ja rokotettuna. KOEAJALLA

 

 

Kalle

Kalle on sähisiä ja arka. Mutta antaa käsitellä ja hetken kun silittelee niin alkaa rentoutumaan. Ei ole paha milläänlailla, on vain kova jännittämään. Saulin ja Liisa veli ja tarvitsee aikaa kotiutuakseen!              Ikäarvio 4-5kk, luovutetaan loishäädettynä ja rokotettuna. KOEAJALLA

 

 

Sauli

Sauli on todella ujo, ei tee pahaa mutta haluaisi juosta karkuun. Kun hetken silittelee niin rentoutuu ja jopa tykkää siitä. Tarvitsee aikaa kotiutuakseen! Kallen ja Liisan veli. Ikäarvio 4-5kk. Luovutetaan loishäädettynä ja madotettuna.

 

 

Roosa

Roosa on todella rakastava ja tykkää KAIKISTA. Roosa on 6vuotias. Rokotettu, leikattu ja loishäädetty. KOEAJALLA

 

Riesa

Riesa on arka, vähän sähisee mutta kun antaa rauhassa tutustua ja saa luottamuksen niin on hyvin hellyyttävä. Ikäarvio 5-6kk. Harmin veli. Luovutetaan loishäädettynä ja rokotettuna.

 

 

Tirri

Tirri on todella rauhallinen ja kiltti tyttö. Kahdet pennut tehny, leikataan kun pennut lähtevät omiin koteihin.  Ikä 3vuotta. Rokotettu ja loishäädetty. VARATTU

 

 

Vanilija

Tarvii mielellään kissakaverin arkuutensa vuoksi, hitaasti lämpenevä mutta kiltti poika. Ikäarvio noin 6v. Leikattu, rokotettu ja loishäädetty.

 

Matti

Matti haluaa kissakaverin joka luo turvaa arkuutensa takia, ei kuitenkaan ole paha. Ikäarvio noin 6v. Leikattu, rokotettu ja loishäädetty.

 

Frank

Frank on metsässä elänyt, kovia kokenut lempeä herra, joka on todella rauhallinen. Olisi koko päivän vieressä jos vain saisi. Ikäarvio on noin 5-6vuotta.

Leikattu, rokotettu ja loishäädetty.

VARATTU

 

 

Roope

Roope on todella reipas ja rapsutuksia rakastava nuori jätkä joka Juttelee paljon ja on kaikessa aina mukana, jopa hiekkalaatikkoa siivotessa. Kiehnää ja puskee taukoamatta.  Ikäarvio noin 1,5-2v

Loishäädetty ja rokotettu. Leikataan ennen luovutusta. KOEAJALLA II